Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vtipy

21. 5. 2009

Vtipy a srandičky okolo koníků:)

 

 

Takže tady pár vtipečků:

Sedlák přijímá nového kočího a tak se ho ptá: "A rozumíte koním?" Kočí se zarazí a udiveně se prá: "Proč? Něco říkali?"

1

 

Jde pacient k doktorovi a povídá: "Pane doktore! Mám pocit, že jsem kůň!" Pan doktor odpoví: "Ale pane, v tom případě musíte jít za zvěrolékařem! Ale u mě, prosím, zaplaťte za tuto návštěvu." Pacient mávne rukou: "Nebojte! Peněz mám dost! Však jsem už vyhrál čtyři dostihy!"

2

Jede pán na koni a předjede ho cyklista. Pán cyklistu zastaví a ptá se ho: "Jak to, že jedeš v takovém vedru tak rychle?" Cyklista odpoví: "Když jedu rychle, tak se tvoří vítr, který mě ochlazuje." A tak pán popohání koně, aby jel co nejrychleji, jenže kůň se rozplácne a pán řekne: "Zmrznul, potvora!"

3

 

 

Paní Hrabálková v noci vzbudí manžela. "Víš co se mi zdálo?" "Ne, co?" odpoví jí. "Že máme nejlepšího koně, vynikajícího trenéra a stále nám vítězí!" "Opravdu? Tak spi dál, ať se dozvíš, kde jsme na to vzali!"

 

4

 

V obchodním domě: "Potřebovala bych kalhoty na koně." "Je nám líto, ale my šijeme kalhoty pouze pro lidi..."

 

8

 

Jana se vrací z hodiny jízdy na koni. "Jaké to bylo?" ptá se jí maminka. "Dobré, ale můj kůň byl velmi tdvořilý." "Jak to?" "No, nechal mě zdolat každou překážku jako první!"

 

7

 

Kovboj přijede do města, kde nemají rádi cizince, a zastaví se v saloonu na drink.Když dopije, zjistí, že mu ukradli  koně. Vrátí se do baru, vyhodí pistoli do vzduchu, zase ji chytí a vystřelí do stropu. ,,Kdo mi ukradl koně?"zařve.Když mu nikdo neodpovídá, pronese:,, Dám si ještě jedno pivo, a pokud můj kůň nebude zpátky, než ho vipiju, udělám to, co jsem udělal, kdysi v Texasu.Věřte, že bych to dělal velmi nerad." Několik mužů se na sebe podívá a nenápadně zmizí.Když kovboj opět vyjde ven, jeho kůň je zpátky.Vyhoupne se do sedla a chystá se odjet. Jeden z místních se ho ptá,, Řekněte, pane, co jste tenkrát udělal?" Kovboj se otočí a řekne:,,No co, šel jsem pěšky."

 


...


Jeden kazatel se pokoušel prodat svýho koně. Nějaký muž se u něj zastavil, aby si koně prohlédl. Kazatel řekl muži, že místo rčení "krok" má říct "chvalte boha" a místo "hou" má říst "amen".
Tak sedl muž na koně a řekl "chvalte boha" a kůň se rozešel. Muž řekl znova "Chvalte boha" a kůň začal klusat.Řekl to ještě několikrát a kůň se rozběhl strašnou rychlostí. Najednou se před nimi objevil útes. Muž zaječel "hou". Kůň nezastavil. Muž křičel všechny možné příkazy, pokusil se koně stáhnout zpátky, ale nic ho nezastavilo.
Pak si najednou vzpoměl a zaječel "Amen". Kůň se zastavil těsně na okraji, dříve než spadli dolů. Muži se tak ulevilo, že mu položil ruku na krk a pak řekl "chvalte boha".

 

1

V turistické jízdárně se ptá zájemce na cenu za hodinovou vyjížďku.
,,Stojí 180 Kč." odpověděl majitel.
,,Počítáte samozřejmě dobu, kdy příjde kůň, že?
Může se totiž stát, že já příjdu o něco později..."