Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítáme léto

30. 6. 2011

Tak. Dnes máme 30.6.2011. To znamená, že máme už jeden týden léta. Počasí se tím ale rozhodně neřídí, chová se, jak se mu zamane, a tak příšerné tropy střídají děsivé přeháňky a bouřky. Ale nic z toho nám samozřejmě nemůže zabránit v jízdě do Bělokozel :-) Od doby, co jsem nepsala, se toho zase tolik událo, že budu mít co dělat celé prázdniny, než to sem všechno doplním. Ale nalákám vás alespoň na malou ochutnávku :-)

Květen: Vyrazili jsme na závody. A to doopravdy v neobvyklém(tedy aspoň pro mě) složení. Těšit se můžete na video z drezúrních hobby závodů s Darkem a Gertičkou.

Červen: Naše Pavla už není slečna. :-)) Stala se z ní totiž paní Kratochvílová a to 9.6. v Bělokozlech, kde měli s Jirkou nádhernou svatbu ve výběhu zakončenou hostinou v nedalekém táboře.  Vše dopadlo na 1 s pěti hvězdičkami a všichni si to náramně užili.

No a jak jinak zakončit úspěšný měsíc než na závodech.  V poměrně hojném počtu jsme se tedy opět vydaly(ano, ženské osazenstvo ) krosit drezúrní obdelníky.  A jak moc jsme byly úspěšné se dozvíte ve videu, které jak doufám, brzy dodám.

Takže užívejte prázdniny a dovolené a ať vám koně jdou!!!