Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doplnění novinek!!!

17. 2. 2009


MySpace comments: CoolSpaceTricks.com

Takže vám přináším čerstvé novinky z neděle

Jelikož jsem nemocná, mám konečně trochu času na doplnění toho všeho, co se za poslední dobu událo. Takže za prvé a nejdůležitější: v neděli jsme se přestěhovali do nové stáje.

Nachází se v úžasném kraji Sázava v malebné vesničce zvané Bělokozly. Je to nový areál, který se otevíral minulé léto. Kapacita stáje je 12 koní, takže nic velkého, ale to mi fakt nevadí, aspoň je to tu takové soukromější. Jak říkám, nová stáj a podle toho to tu taky vypadá.  Krásné, vzdušné prostorné boxíky, podestýlá se slámou a pilinama. Jízdárna s proti mrznoucím materiálem, kruhovka, myčák, krmírna, výběhy, klubovna, šatna..Prostě klasika:) Ale zato moc pěkná klasika:) Majitelé jsou hrozně milý a sympatický, Terka mě hned v neděli seznámila s ostatníma majitelkama koníků, s Martinou a Lenkou.

S koníky jsme přijeli odpoledne a koukali, kolik tu mají sněhu:) Dali je do boxíků a Gerinka se hned labužnicky vyválela xD

Prostě to vypadá, že koníkům se tu moc líbí a nám taky. Tak nám držte palce, ať to tu všecko klape a nezapoměňte se podívat do fotogalerie:)

Zatím všem pá
                                          nachcípaná ale šťastná Týna:)

 

Náhledy fotografií ze složky Stáj Bělokozly

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář