Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec léta

20. 9. 2011

Léto je za námi. A zase to uteklo tak rychle, až se člověku ani věřit nechce. Přesto se toho zase hodně stalo a tak mi dovolte se o některé nejdůležitější podělit.

Měli jsme koně.  Tedy lépe řečeno Janička měla koně. Rozhodli jsme se začít tak trochu schánět náhradu za Gertičku, ze které nám Janča pomalu ale jistě vyrostla. Hned první koník z inzerátu nám všem padnul do oka. Pěti-letý valášek byl po všech stránkách ideální. Lehce jezditelný, výborně přeježděný, v terénu charakterní a moc hodný. Nechtělo se nám věřit, že by to hned s prvním koněm vyšlo a tak jsme objeli ještě další 3. Ty se ovšem nedali vůbec srovnat a tak jsme si ho prvního srpna přivezli. Osud zjevně ale ještě nechtěl, aby tomu tak bylo a tak se k obrovské lítosti všech zjistila skrytá zdravotní vada a Mambi musel zpátky.

Moulí, chybíš nám...

Tak a něco z příjemnějšího soudku. Díky Nice se téměř každý člen JK Bělokozly může pochlubit tričkem, softshellkou nebo bundou s logem a nápisem JK Bělokozly a tak nás teď na závodech bezpečně poznáte:-) S touto příležitostí jsme rovnou spojili oslavu Bářiných kulatých narozenin

Také jsme se sešli při příležitosti narozenin Kačky, užívali si vyjíždky, scháněli dál nového koníka. Janička s Gertou se na konci léta zúčastnila závodů opět ve Chvojnu a vybojovala úžasné 1.místo mezi velkými koňmi! Přikládám fotky, a snad brzo i video ze závodu z parkuru.